Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu: "Fără acea tragedie poate am fi fost mult mai departe"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Cătălin Vlaicu, autor a trei double-double-uri în decurs de o săptămână a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre performanțele sale după victoria lui CSȘ Giurgiu, echipă care a întrerupt o serie lungă de înfrângeri, împotriva Politehnicii Iași, scor 92-47.

Citiți și
Cătălin Vlaicu, al treilea double-double într-o săptămână

CSS Giurgiu a câștigat un meci după zece înfrângeri consecutive, dar în ultima săptămână a avut două înfrângeri la limită cu Pitești și la Târgu Jiu. Unde s-au pierdut acele meciuri?

Încă de la începutul sezonului am tratat cu mare seriozitate fiecare meci în parte fie că a fost vorba de Asesoft sau oricare altă echipă. Asta ne-a dat puterea să facem numai meciuri solide în care am luptat până în ultima secundă.

A urmat o victorie scontată cu Politehnica Iași. Ce părere ai despre partida cu ultima clasată? Cât este de important acest succes după încercările la care a fost supusă echipa din Giurgiu?

Este o victorie importantă pentru noi deoarece simt că am fost urmăriți de ghinion în multe dintre etapele precedente.

Ai avut trei double-double-uri într-o săptămână. Ești fericit cu jocul tău în acest moment?

Pot spune că sunt oarecum mulțumit de jocul prestat de mine în ultima vreme, dar nu sunt foarte interesat de performanțele individuale, să fiu un jucător de statistică. Cel mai important pentru mine este ca echipa mea să câștige meciurile.

Urmează deplasarea de la Mediaș, iar apoi veți termina turul cu un meci împotriva unei vecine de clasament, Miercurea Ciuc.

Vom avea parte de un meci greu la Mediaș pentru că aceștia beneficiază de o bancă mult mai lungă și au mulți jucători cu experiență dar sunt sigur că vom face un meci bun.
Cât despre meciul din ultima etapă cu Miercurea Ciuc nu va exista decât varianta victoriei pentru noi.

Cu o victorie CSȘ Giurgiu ar putea termina turul pe locul 12, dacă Otopeni și Craiova vor pierde ultimele două meciuri. Crezi că ar fi un rezultat bun pentru o echipă aflată la prima prezență în Divizia A?

Depre poziția în clasament eu personal cred că dacă nu se întâmpla acea tragedie, care ne-a marcat, poate am fi fost mult mai departe. Echipa a trecut prin încercări grele, momente prin care nu aș dori să mai treacă cineva. Am toată admirația pentru conducerea echipei pentru că ne-a insuflat puterea de a merge mai departe.

Foto: Radu Roșca (www.staychill.net

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSS Giurgiu :

    CSS Giurgiu
    Se poate Catalin...revenim in retur....

    cu 12 ani în urmă (12.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!