Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu: “S-a văzut că Asesoftul are o echipă puternică”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.09.2014

Energiei Târgu Jiu a pierdut SuperCupa României în fața campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești. Jucătorul gorjenilor, Cătălin Vlaicu, a oferit o declarație pentru Digi Sport în care a vorbit despre echipa sa dar și despre Asesoft, echipa care le-a furat primul trofeu al sezonului:

„Echipa noastră este puțin schimbată, cred că mai avem puțin de lucrat. S-a văzut că Asesoftul are o echipă puternică și întotdeauna joacă la cel mai înalt nivel și un baschet care dacă nu ești atent te pedepsesc. Drept dovadă se vede și rezultatul din acest meci.”

Cătălin Vlaicu a vorbit și despre obiectivele echipei din acest nou sezon:

„Cu siguranță playoff dar jucăm și în EuroChallenge. Cu siguranță va fi un sezon foarte lung și foarte greu dar sperăm să facem o figură bună și sperăm să terminăm în primele 6 echipe.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!