Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: ,,Avem nevoie de victorie pentru a ne îmbunătăţi moralul”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
20.02.2015

CSU Atlassib Sibiu va evolua, mâine, la Timişoara, în compania formaţiei BC Timba Timişoara. Înaintea disputei, Miodrag Perisic a preferat să nu dea nicio declaraţie, încredinţându-i această atribuţie antrenorului secund Cătălin Vulc. Vulc este conştient de forma slabă prin care trece echipa şi declară că echipa este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a obţine victoria.

”Avem nevoie de victorie pentru a ne îmbunătăți  moralul și  pentru a încerca să accedem în PlayOff. Din păcate avem jucători accidentați sau răciți, dar ne-am pregătit bine pentru acest meci și vom da totul ca să câștigăm. Orice meci este important pentru noi, dar mai ales acum, după  ce  am pierdut  patru  meciuri  la  rând,  trebuie  să  încercăm să  câștigăm,  dacă  dorim  să accedem în PlayOff”, spune Cătălin Vulc, antrenor secund CSU Atlassib Sibiu.

BC Timba Timişoara – CSU Atlassib Sibiu se desfășoară mâine, 20 februarie 2015, începând cu ora 20:00. Partida nu este televizată.

*Foto: gsp.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!