Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: "Cu siguranță altfel ne-am fi exprimat în efectiv complet"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.10.2012

Cătălin Vulc, antrenorul secund al lui CSU Sibiu, a vorbit în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului cu CSM Oradea,, scor 58-67, din etapa a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

"A fost un meci greu, așa cum ne-am așteptat. Eu cred că ne-am pregătit bine și acest lucru s-a văzut în special din punct de vedere defensiv. Din păcate accidentarea lui Miță Paul din prima repriză ne-a costat de-a lungul jocului. A trebuit să jucăm cu Velickovic pe postul 1 și asta a făcut să suferim. Nu trebuie ascuns faptul că Oradea ne-a dominat la capitolul recuperări și zic eu că aici s-a făcut diferența. Au avut posibilitatea să arunce de două-trei ori la coș.

Mihai Paul a încasat o lovitură la gambă. Vom vedea mâine dimineața la un consult medical care este diagnosticul. Sperăm să nu fie foarte grav pentru că sâmbătă avem un alt meci foarte important, cu Pitești.
Gruev este accidentat. A încasat o lovitură la meciul din cupă cu Craiova. Din această cauză nu a putut să joace, încă nu este complet refăcut. Nu se pune problema să renunțăm la el. Așteptăm ca tratamentul pe care îl urmează să dea roade și să revină cât se poate de repede.

Nu marcăm mult, însă nici nu am primit foarte multe puncte. Cred că este important și faptul că avem probleme medicale. Cu siguranță altfel ne-am fi exprimat în efectiv complet.

Programul stabilit nu e ușor. Se întâmplă. Cu Clujul a fost foarte echilibrat și se putea întâmpla orice. La fel, la Oradea, meci în deplasare, am avut un adversar iarăși foarte puternic. Putea să se întâmple orice. Poate singurul jmai accesibil și care se putea câștiga e cel de la Târgu Jiu. Așteptăm să trecem peste această perioadă și vor urma alte meciuri, teoretic mai ușoare." 

2 comentarii la aceasta stire:
  • ABC :

    boule
    tocmai tu te-ai trezit sa dai interviuri.... BOULE!!!!!

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde
  • Popescu Ioan :

    Etica baschetului
    Acest sport nu este compatibil cu insulta, ori proasta creștere. Un interviu cu conținut pertinent, relativ echidistant, bine venit de la un antrenor tânăr, chiar dacă este contestat. Vor veni și rezultatele. Omul va fi același.

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!