Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Câți baschetbaliști și membri din staff-ul echipelor românești s-au vaccinat

Câți baschetbaliști și membri din staff-ul echipelor românești s-au vaccinat

La finalul acestei săptămâni sunt programate primele meciuri din sezonul 2021-2022 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dacă ediția precedentă de campionat s-a încheiat cu spectatori în tribune, este foarte posibil ca noua stagiune să înceapă fără fani în săli.

Asta pentru că numărul îmbolnăvirilor cu infecția COVID-19 crește tot mai mult, în ultimele 24 de ore înregistrându-se 11.049 de cazuri. În Timișoara, rata incidenței a depășit deja 6 la mie, în timp ce mai multe orașe mari ale țării sunt aproape de limită.

În aceste condiții, Federația Română de Baschet a publicat noul protocol medical pentru Liga Națioanlă și Cupa României. Acesta poate fi consultat la următorul LINK.

De asemenea, conform frbaschet.ro, peste 72% dintre sportivii, antrenorii și însoțitorii echipelor de seniori și senioare sunt vaccinați cu schemă completă și minim zece zile de la rapel.

*foto: ilustrație de Mara Mihăilescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!