Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cazul Timişoara vs CSM. Cel mai probabil o decizie concretă se va lua în această seară

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.04.2012

În cursul zilei de azi Total Baschet a continuat ancheta în ceea ce priveşte situaţia cazului BC Timişoara vs CSM Bucureşti. Într-o declaraţie acordată Adrian Vermeşan a declarat că s-a luat o decizie în acest caz şi că aceasta va fi anunţată de FRB.

Site-ul nostru s-a interesat dacă este aşa, însă afirmaţia managerului timişorean s-a dovedit a fi falsă fiind vorba doar de o propunere. O decizie în acest caz va fi luată, cel mai probabil, în această seară când va reveni în România preşedintele FRB, Carmen Tocală, de la Final Four-ul BIBL.

Site-ul nostru vă va ţine la curent cu ultimele noutăţi!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!