Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ce a declarat Jarell Eddie după ce a marcat șapte triple în victoria cu Dinamo

Ce a declarat Jarell Eddie după ce a marcat șapte triple în victoria cu Dinamo

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în primul meci al sferturilor de finală cu CS Dinamo București după ce a reușit să revină de la -21 la +19 și să câștige cu 87 la 68. Această răsturnare spectaculoasă de scor i se datorează în mare măsură lui Jarell Eddie, care a adunat 24 de puncte, 4 recuperări, 2 capace, o intercepție și o pasă decisivă.

Iată ce a declarat jucătorul american la finalul partidei:

În prima repriză, am început destul de moale, iar ei au fost mai agresivi decât noi, s-au apărat agresiv și au marcat mai bine, în timp ce noi am ratat mult. În a doua repriză am întors soarta jocului, ne-am apărat mai bine și ne-au intrat aruncările. [Nu i-am subestimat] deloc. Au jucat foarte bine. Nu subestimăm pe nimeni. Tratăm pe toată lumea cu respect și jucăm serios în fiecare meci. Am jucat mai slab în prima repriză dar ne-am revenit în partea secundă. [Vineri mă aștept la] un alt meci bun. Ei au muncit din greu, au avut intensitate și sperăm să jucăm mai bine astfel încât să nu mai trecem prin momente de speriat. Mă aștept să evoluăm mult mai bine vineri.

Eddie a terminat cu șapte triple din nouă aruncări (78%) și a avut +28 la eficiență:

Mă simt foarte bine când îmi intră aruncările. Îmi apreciez coechipierii fiindcă mi-au pasat când eram în poziții bune și am reușit să înscriu.

Întrebat la ce se gândesc jucătorii alb-negrilor când sunt conduși la 19-20 de puncte, baschetbalistul în vârstă de 32 de ani a răspuns astfel:

Să continuăm să jucăm baschet. Meciul e lung și nu trebuie să renunțăm, să ne dăm bătuți. Nu gândim negativ, ci continuăm să jucăm și vom vedea care va fi rezultatul la final.

Meciul al doilea al seriei cu Dinamo are loc vineri, 12 aprilie, la ora 19:00, în direct la FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Nu că ar conta părerile noastre
    sigur contează ce vrea jucătorul, dar chiar îmi doresc să rămână la noi inca un an. Nu se apără (oarecum relativ), dar are încheietura fina și e și carismatic. MereU nUmai U.

    cu 2 săptămâni în urmă (11.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!