Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ce face Will Cherry la trei luni de la despărțirea de U-BT

Ce face Will Cherry la trei luni de la despărțirea de U-BT

Adus la U-BT Cluj-Napoca într-o perioadă în care Brandon Brown și Giordan Watson erau accidentați, Will Cherry n-a rămas la campioana României după ce nu a trecut vizitele medicale. Americanului i-a fost găsită o problemă cardiacă și contractul cu U-BT n-a intrat în vigoare.

Cherry n-a rămas mult timp fără echipă, conducătorul de joc ajungând în prima ligă a Germaniei, la Fraport Skyliners. Alături de formația din Frankfurt, americanul a bifat până acum opt meciuri în easyCredit BBL și unul în Cupa Germaniei.

Ultima sa prestație, cu JobStairs Giessen 46ers, a ieșit în evidență, fiind meciul în care Cherry a încheiat cu un record personal de puncte marcate în Germania. Baschetbalistul a avut 25 de puncte (7/11 din acțiune), 6 pase decisive, 3 intercepții și o recuperare, totul pentru un indice al eficienței de 28 de unități. Fraport a câștigat cu 90-79.

Cherry nu a trecut în premieră de 20+ puncte marcate într-un meci, împotriva lui MLP Academics Heidelberg, în ultima partidă jucată în 2021 de Fraport Skyliners, terminând cu 22 de puncte.

Două dueluri a avut Will Cherry în care n-a terminat în double figures, respectiv cu Brose Bamberg (4 puncte marcate în 21 de minute) și cu Niners Chemnitz (8 puncte în 30 de minute).

Americanul înregistrează medii de 15.0 puncte, cu 33% din spatele arcului de cerc, 5.4 pase decisive, 4.0 recuperări și 1.8 intercepții, în 28:10 minute petrecute pe parchet.

Fraport Skyliners se află pe locul 13 în clasament, cu 5-10 bilanț.

*foto: hessenschau.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!