Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cea mai bună prestație a lui Petkovic în acest sezon

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.11.2013

Milos Petkovic a reușit o prestație bună în partida câștigată de Steaua București - Concordia Chiajna, câștigată de ”militari” cu 94 - 67.

Extrema de forță a bucureștenilor a primit 23 minute de joc și a terminat cu 16 puncte maracte, 3 recuperări și un blocaj, făcând spectacol ori de câte ori a avut ocazia. El a înscris 8 dintre cele 11 aruncări de 2 puncte încercate, dar a ratat o aruncare de la mare distanță și ambele ”libere” de care a beneficiat. Toate aceste cifre s-au concretizat într-un indice de eficiență de 12, cel mai bun al său în actualul sezon.

De altfel, Milos a stabilit recorduri personale la capitolele puncte (16) și aruncări din acțiune marcate (8), și-a egalat cea mai bună performanță la recuperare (3) și a reușit primul său capac în prima ligă.

Până la partida cu Chiajna, Petkovic s-a remarcat doar în meciul cu BC Timișoara, când a înscris 11 puncte și a prins 3 mingi la panou în 31 minute de joc.

Stelistul a făcut meciuri bune contra Concordiei și în sezonul precedent, când cele două formații se luptau pentru promovarea în LNBM. În etapa a V-a din faza preliminară a competiției, Pekovic a marcat 22 puncte și a recuperat 4 mingi, iar la turneul final, în ultimul meci al Stelei în L1M, a avut 18 puncte și 6 recuperări pentru un indice de eficiență de 22.

Sârbul, aflat la al doilea sezon în România după cel petrecut alături de steliști în Liga 1, are medii pe meci de 10:33 minute, 4.4 puncte, o recuperare și 2.3 eficiență.

Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!