Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cei patru străini transferați în această vară au părăsit pe Concordia Chiajna

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.09.2013

Inevitabilul s-a produs. Jucătorii străini legitimați în această vară de Concordia Chiajna au decis să părăsească gruparea ilfoveană. Decizia acestora se leagă de hotărârea conducerii clubului de a reduce salariile tuturor componenților lotului cu 50%.

Astfel, jucătorii care au părăsit echipa pregătită de Vladimir Lucic sunt ex-iugoslavii Stefan Fekete, Ivan Miceta, Dusan Knezevic (foto) și Milan Janjusevic

În urma acestei situații Concordia Chiajna rămâne într-o formulă aproape identică cu cea în care a jucat pe parcursul sezonului competițional 2012/13, în Liga I.

Cel mai apropiat joc oficial programat pentru ilfoveni este cel cu CSM Oradea, în primul tur al Cupei României la baschet masculin. Confruntarea tur s-a încheiat cu scorul de 81-53. 

Partida de la Chiajna ar urma să fie televizată. De notat că DigiSport a dorit să opereze o modificare în grila de transmisie cerând mutarea meciului BC Mureș vs CSU Sibiu pentru vineri, zi în care se joacă partida de la Chiajna. Sala din Târgu-Mureș este ocupată în cursul zilei de vineri (27.09), astfel încât e foarte posibil ca DigiSport fie să transmită partida de la Chiajna, fie să nu mai transmită niciun meci de baschet în cursul zilei de vineri (27.09).

Foto: Viorel Carțiș

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Eu zic sa nici nu mai faca deplasarea la Oradea, mai economisesc ceva bani

    cu 10 ani în urmă (25.09.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    FRB
    Multumim FRB pentru minunatul Campionat ce sta sa inceapa !!!

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      FRB
      Ce campionat? de popice dezarticulate poate ...... bine ca il dau la televizor..... de aici isi iau ei grosu (fe(de)latia) ..... Campionat cu 14 echipe din care 2 sunt felinare ..... ce frumos..... O sa jucam popice si o sa ocolim jaloane...... Mai bine ar fi ramas 12 echipe cu trei meciuri de disputata(acasa, deplasare, teren neutru) ...... Dar unde nu este cap...... vai de picioare.....

      cu 10 ani în urmă (26.09.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!