Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cele mai bune prestații ale românilor în etapa a 7-a

Cele mai bune prestații ale românilor în etapa a 7-a

Runda a 7-a a consemnat o serie de prestații bune reușite de jucătorii români în Liga Națională de Baschet Masculin. După etapa desfășurată între 3 și 8 noiembrie, FC Argeș Basketball și U-BT Cluj au rămas cu bilanț perfect.

Iată cele mai bune prestații ale autohtonilor:

1. Tudor Gheorghe (FC Argeș Basketball)

Internaționalul român a adunat cele mai multe puncte dintre jucătorii autohtoni din echipa Piteștiului în victoria împotriva Craiovei (83-79). Gheorghe a terminat cu 12 puncte, fiind al treilea marcator de la FC Argeș Basketball în acest joc.

2. Marcu Badiu (CSO Voluntari)

Baschetbalistul Voluntariului a reușit cea mai bună prestație stagională, cu 11 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive și 23 la +/-, în victoria formației sale pe terenul lui Rapid București. Toate punctele din acțiune le-a adunat pe parcursul sfertului al treilea, terminat cu 2/2 din spatele arcului de cerc.

3. Vlad Negoițescu (CSM Ploiești)

Negoițescu și-a trecut în cont 11 puncte în înfrângerea prahovenilor pe teren propriu cu Athletic Constanța (71-76). Negoițescu a avut trei aruncări precise de la distanță pe parcursul partidei.

4. Vlad Corpodean (Athletic Constanța)

Căpitanul Constanței a adunat 24 de puncte în succesul echipei sale cu CSM Ploiești, 76-71. Corpo a fost MVP-ul partidei și a contribuit serios la a 5-a victorie obținută de Athletic în Liga Națională.

5. Rareș Uță (CSU Sibiu)

Pivotul Sibiului a stabilit un career high în LNBM în privința punctelor marcate. Uță a marcat 22 de puncte în fața lui CSM Târgu Jiu, meci pierdut de sibieni cu 87-80 pe teren propriu, în același timp având 9 recuperări, majoritatea ofensive. Cele 11 coșuri reușite din 17 încercări i-au adus un indice al eficienței de 26 de unități.

 

*foto: arhivă Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!