Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cele mai interesante povești din viața de parior a lui Michael Jordan

Cele mai interesante povești din viața de parior a lui Michael Jordan

Cei mai bun sportivi din lume sunt probabil persoanele care ar putea să îți vorbească cel mai mult despre această industrie și despre tot ceea ce trebuie să faci pentru a avea succes la pariuri. Și dacă nu este Michael Jordan această persoană, atunci cine altcineva? Doar că în articolul de astăzi nu vom vorbi doar despre sfaturile oferite de Michael pentru toți pasionații de pariuri, ci și de lucrurile foarte negative pe care acesta le-a făcut de-a lungul vieții sale. Dacă vrei să afli cele mai nebune povești din viața de parior a lui Michael Jordan, nu ezita să citești aceste paragrafe în continuare.

Focul competitiv

Dacă nici Michael Jordan nu este cel mai competitiv jucător din lume, atunci ar fi foarte greu să identificăm care este acela. Probabil, chiar și dacă l-ai lăsa pe Michael Jordan în inima României, tot ar alege să intre într-o agenție Fortuna și să plaseze câteva pariuri. Când pasiunea este atât de mare, nu ai cum să stai departe de ea. Deci este foarte important să fii pasionat, să îți placă din tot sufletul să participi la asemenea concursuri și să fii mereu primul care pune mâna pe pix și începe să analizeze meciurile de la un capăt la altul. Dar ce înseamnă Focul competitiv pentru Michael Jordan?

Michael Jordan pare genul de persoană care nu s-ar da în lături de la nimic atunci când vine vorba despre competiții. Mulți dintre cei care îl cunosc și l-au văzut în meciurile sale cele mai bune, au putu să observe foarte clar cât de mult era dedicat în tot ceea ce făcea. Mulți dintre ei spun că vedeai în ochii lui un foc al motivației. Știa că este unul dintre cei mai buni, dar și-a dorit mereu să fie și cel care menține pentru cel mai mult timp acest statut.

Discuții conspiraționiste

Acolo unde apar foarte multe subiecte de scandal, vei vedea frecvent și povești, conspirații și foarte mulți oameni sau persoane care își exprimă opiniile în mod deliberat. Iar prin natura lor, conspirațiile vor fi mereu cele care vor ajunge direct la urechile tuturor. O conspirație are toate elementele pentru a deveni virală, pentru a parcurge foarte repede, foarte multe canale de știri și pentru a deveni la rândul ei un scandal care dăinuie pentru foarte mult timp. Tot globul a aflat despre adicțiile lui Michael Jordan legate de pariuri de mai bine de 20 de ani. Ba chiar, în 1993 când sportivul s-a pensionat pentru prima dată, toată lumea bănuia că ar fi făcut acest lucru din cauza adicției pentru jocuri de noroc.

S-au creat foarte multe teme de discuție, cazul a fost reluat de foarte multe ori, iar la vremea aceea, în 1993, toate televiziunile și publicațiile aveau câte o părere despre comportamentul de gambling promovat de Michael Jordan. Mai târziu, moartea tatălui său a fost încă o metodă prin care toată lumea ar fi justificat această adicție. Aparent, supărarea pierderii tatălui său l-ar fi făcut să joace în continuare la jocuri de noroc. Chiar și NBA a efectuat investigații la acel moment. În realitate, o adicție nu este altceva decât o adicție, iar ea trebuia ținută sub control.

Călcatul pe urmele lui Pete Rose?

După retragerea din baschet, Jordan nu a putut să stea departe de sport pentru foarte mult timp. S-a alăturat unei echipe de baseball de la acea vreme. Chicago White Sox. În 102 meciuri, evoluția lui Michael Jordan nu a fost una demnă de lăudat. Majoritatea aspectelor care au contribuit într-un fel sau altul la reputația sa din baseball au fost doar 3 home runs și câteva meciuri unde acțiunile lui ar fi avut un impact.

Majoritatea oamenilor spun că Jordan a intrat în liga de baseball doar pentru a evita scandalul din viața sa. Pete Rose este un alt sportiv de performanță care a avut un parcurs asemănător cu cel al lui Jordan. Singura diferență dintre ei fiind aceea că Pete Rose chiar a fost investigat deoarece meciurile pe care pariase el erau meciuri și evenimente care îl implicau pe el în mod direct.

Cele mai nebune povești

Celebrul joc Piatră-Hârtie-Foarfecă este un joc incredibil de amuzant care a fost experimentat de fiecare dintre noi în copilărie. Dar ai putea să joci vreodată acest joc pe bani? Poveștile spun că Michael Jordan are peste un miliard de dolari în conturile sale din bănci, iar acest lucru l-a ajutat să se aventureze și în câteva pariuri copilăroase. De exemplu, acesta a jucat cu prietenii săi, jocul de Piatră-Hârtie-Foarfecă, iar fiecare rundă ar fi costat 100.000 de dolari.

Când ai atât de mulți bani, pare că nici jocurile din copilărie nu sunt scutite de conexiunile cu lumea pariurilor.

Concluzie

Din această pasiune a lui Michael Jordan trebuie să înțelegem că deși a avut o problemă cu jocurile de noroc, Jordan a produs foarte mulți bani până acum și probabil va continua să o facă. Nu trebuie să ajungi niciodată la acest grad de dependență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Buna ziua!
    Va trebui sa va ridicati nivelul de scriere, acesta este un articol destul de slabut. In primul rand titlul nu are o legatura puternica cu textul, acesta din urma pare mai degraba un bla bla, FORTUNA, bla bla, se zice ca MJ ar fi jucat piatra, foarfece, hartie pe 100k mana... tu sa nu joci.
    Tema este chiar interesanta, astept sa o aprofundati mai bine.

    De exemplu, daca este un parior degenerat (sau se zice ca ar fi fost) cum a reușit sa devina extrem de extrem de avut, știindu-se din totdeauna ca unui astfel de om i se intampla opusul in 99% din cazuri. Sau: oare caracterul acesta de gambler l-a ajutat sa devina unul dintre cei mai mari sportivi al tuturor timpurilor? Etcetera.

    cu 1 an în urmă (14.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!