Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cemal Nalga s-a răzgândit și nu va mai juca la CSO Voluntari

Cemal Nalga s-a răzgândit și nu va mai juca la CSO Voluntari

Cemal Nalga a acceptat o altă ofertă primită în această vară și a renunțat să mai vină la CSO Voluntari. Pivotul turc, în vârstă de 32 de ani, va juca în liga a doua din Turcia, la formația Petkimspor.

Anunțul privind transferul lui Nalga a fost confirmat pe twitter de formația turcă:

Nalga a jucat la nivel profesionist la Tuborg Pilsener, Galatasaray, ALBA Berlin, Lietuvos Rytas, Banvit, Beşiktaş, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, İstanbul BB, Eskişehir Basket, Bahçeşehir Koleji și Afyon Belediye. El a câștigat titlul Turciei în 2015, alături de Pinar Karsiyaka. Cemal are medii de 4,3 puncte și 3 recuperări în 25 de meciuri din Euroligă.

După despărțirea de Nalga, CSO Voluntari rămâne în doi turci: antrenorul Șemsettin Baș și jucătorul Serhat Cetin. CSO Voluntari va evolua în grupa valorică B din LNBM în sezonul care stă să înceapă.

*foto: twitter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!