Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ceskovic înscrie 15 puncte în derby-ul cu ”U” BT Mobitelco, dintre care 10 în primul act

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.02.2014

Jucătorul formației CSU Sibiu, Matija Ceskovic, a avut un prim sfert aproape perfect în „Derby-ul Ardealului”, pierdut de sibieni la Cluj cu 68-92, însă mai apoi, odată ce „studenții” au reușit să se organizeze mult mai bine în defensivă, treptat Ceskovic s-a stins. 

Astfel, în primul act al confruntării din „Horia Demian”, Matija a fost integralist, marcând 10 puncte, cu 2 aruncări de la 3 puncte reușite, din tot atâtea încercări, respectiv 2 reușite din interiorul semicercului din 4 încercări. Apoi, până la final, sportivul pregătit de Miodrag Perisic, a mai evoluat preț de 26 de minute, timp în care izbutit să marcheze doar 5 puncte, o aruncare de la mare distanță în sfertul secunde și un coș de 2 puncte în cea de-a 3-a secvență a întâlnirii. 

La finalul jocului, linia statistică a lui Ceskovic din punct de vedere al procentajelor arăta astfel: 38% (3/8) de la 2 puncte, 43% (3/7) de după linia de 6.75 metri. Pe tot parcursul întâlnirii, Matija nu a beneficiat de nicio o aruncare liberă. 

De asemenea, purtătorul maieului cu numărul 25 din tabăra sibiană a terminat și cu 6 pase decisive, 2 intercepții și o minge pierdută, pentru un indice la eficiență de 13 unități. 

În actuala stagiune, Ceskovic a fost prezent pe parchet în fiecare din cele 17 meciuri jucate de CSU Sibiu, acumulând medii de 16.2 puncte, 4.7 pase decisive, 1.8 recuperări, 1.1 intercepții și 3.0 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 12.4 unități, în 33:42 minute jucate pe partidă.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!