Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cholet Basket a anunțat transferul lui Jalen Jones

Cholet Basket a anunțat transferul lui Jalen Jones

În cursul acestei seri, Cholet Basket, adversara lui CSM Oradea și SCM U Craiova din stagiunea precedentă a FIBA Europe Cup, a anunțat transferul lui Jalen Jones, baschetbalist care a evoluat în sezonul 2023-2024 pentru U-BT Cluj-Napoca.

Jones a sosit în lotul lui Mihai Silvășan la începutul acestui an pentru a-l înlocui pe Victor Sanders, jucător care a ajuns, în cele din urmă, la Anwil Wloclawek. În campionatul românesc, americanul în vârstă de 30 de ani a avut medii de 10.2 puncte și 4.6 recuperări, iar, în EuroCup, a contabilizat 10.8 puncte și 5.4 recuperări.

Alături de U-BT Cluj-Napoca, Jones a câștigat Cupa României și apoi Liga Națională, trecându-și așadar în palmares două trofee.

Jones nu și-a găsit angajament până în acest punct al sezonului însă, în cele din urmă, a semnat cu Cholet Basket, o formație care evoluează în Basketball Champions League. Trupa franceză a fost repartizată în grupa C, alături de Darussafaka Istanbul, Lenovo Tenerife și VEF Riga.

De-a lungul carierei sale, Jones a mai jucat pentru Baskonia, JL Bourg, Varese, Hapoel Haifa, în Europa, și pentru Dallas Mavericks, New Orleans Pelicans și Cleveland Cavaliers, în NBA. De asemenea, în G League, jucătorul originar din Dallas, Texas, a îmbrăcat maioul lui Greensboro Swarm, Texas Legends, Canton Charge și Capital City Go-Go.

*foto: cholet-basket.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!