Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper stabilește recordul stagional la recuperările reușite într-un singur meci

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.01.2015

CSU Asesoft Ploiești a reușit un nou meci excelent. După victoria de Valencia, campioana României a revenit pe plan intern cu o victorie pe terenul uneia dintre rivalele, și anume CSU Sibiu. Formația prahoveană s-a impus cu scorul de 70-63, la capătul unei partide în care Chris Cooper a jucat exemplar și a făcut legea sub cele două panouri, stabilind un record al sezonului la numărul mingilor prinse la panou într-un meci.

Christopher Cooper a reușit cel mai bun meci al său în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. El a reușit un double-double de senzație, 18 puncte și 20 de recuperări (10 ofensive) la care a mai adăugat 5 capace și o pasă decisivă. Cu 5/7 de la 2 puncte și 8/12 de la linia de libere, Chris Cooper a adunat un index al eficienței de 36 de unități.

Prin cele 20 de recuperări din meciul cu CSU Sibiu, Christipher Cooper a stabilit recordul sezonului 2013/2014 în ceea ce privește recuperările izbutite într-un singur meci. Până numărul maxim de recuperări reușite într-un meci a fost 16. Marko Djurkovic, Stevan Milosevic și Ousmane Barro au reușite câte 16 recuperări până acum în meciurile de LNBM.

Chris Cooper este al 10-lea în clasamentul recuperatorilor cu o medie de 7.1 recuperări în cele 7 meciuri în care a apărut în Liga Națională.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    are valoare
    Pacat ca nu i se ofera mai multe minute pe parchet...

    cu 9 ani în urmă (25.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!