Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Lee: "Unii oameni nu prea înțeleg cum și de ce suntem eficienți"

Paul Olar

Paul Olar
01.05.2014

CSU Sibiu are șansa să încheie seria din primul tur de Play-Off împotriva lui "U"-BT Mobitelco.  Sibienii îi conduc pe clujeni cu 2-0 la general, însă "vulturii" au avut prestații excelente și în sezonul regulat, încheiat pe poziția a patra.

Unitatea grupului este cheia succesului în viziunea lui Chris Lee. Americanul a acordat o scurtă declarație site-ului Total Baschet, cu ocazia căruia și-a arătat încrederea înaintea meciului trei.

"Toți jucătorii echipei noastre evoluează împreună. Unii oameni nu prea înțeleg cum și de ce suntem eficienți dar atâta timp cât continuăm să jucăm, să ne apărăm și să nu luăm în considerare aspectele negative, atunci avem o șansă." A precizat sportivul de peste ocean.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!