Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Tawiah a semnat cu London Lions, echipa care l-a descoperit

Chris Tawiah a semnat cu London Lions, echipa care l-a descoperit

Chris Tawiah părăsește România după doar un sezon petrecut la CSM Galați. Britanicul revine la London Lions, echipa care l-a descoperit și alături de care a debutat în baschetul profesionist.

Înalt de 2.03 metri, Tawiah este un jucător de poziția 5. El a urmat programul London Lions Junior în Milton Keynes iar la vârsta de 18 a debutat la echipa mare. În 2011 a mers în Statele Unite ale Americii, unde a jucat la nivel de colegiu pentru Wiley College.

A revenit în Europa în 2016 și a trecut pe la Lions Hradec (Cehia), Leceister Riders (Marea Britanie), Oberwart Gunners (Austria), Rapla (Letonia) și Spirou Charleroi (Belgia).

În sezonul 2019/2020, Tawiah a făcut parte din lotul lui CSM Galați, echipă pentru care a bifat 6 partide în Liga Națională de Baschet Masculin cu medii statistice de 9.2 puncte, 8.7 recuperări, 1.0 pase decisive și 16.3 la eficiență.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!