Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell:”Acest meci a fost o oportunitate pentru jucătorii noștri de-a crește în joc”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
18.03.2012


Foto: Mihai Neacşu

Echipa de pe malul Dunării a pierdut seara trecută în fața celor de la Energia Rovinari cu scorul de 79 la 71, înregistrând astfel cea de-a doua înfrângere consecutivă.

La finalul confruntării, tehnicianul echipei gazdă, Chris Terrell s-a declarat mulțumit per total de evoluția jucătorilor săi, care spune el ”au crescut în joc”.

Meciul a reprezentat o provocare pentru ambele echipe, care au avut un start destul de greu, în mare parte datorat apărării foarte bune. Am avut câteva acțiuni ratate și ni le asumăm, însă sunt bucuros pentru că știu că acest meci a fost o oportunitate pentru jucătorii noștri de-a crește în joc.

În privința factorilor care au făcut diferența dintre cele două protagoniste, acesta a recunoscut numărul mare de greșeli neforțate comise, dar și riscul pe care echipa sa și l-a asumat cu aruncările neacoperite.

Ar fi trebuit însă să fim mai precauți și să nu ne riscăm atât de mult aruncând la coș. De asemenea, nu ar fi trebuit să avem atât de multe greșeli neforțate. Cred că fără aceste erori și cu sprijinul publicului pe care l-am avut, am fi reușit cu siguranță să ne impunem. Le voi da jucătorilor mei o zi liberă, după care ne vom întoarce la antrenament pentru a ne pregăti pentru următorul meci.

La momentul dat, CSȘ Giurgiu ocupă locul 13 cu un total de 19 eșecuri și 6 victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!