Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell: "Îmi va fi dor de oamenii din Giurgiu"

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2013

Decizia Consiliului Județean de a nu susține în continuare pe CSȘ Giurgiu are consecințe serioase asupra tuturor celor implicați în fenomenul baschetbalistic. Jucătorii și antrenorii sunt astfel nevoiți să-și găsească un nou angajament, iar fanii nu mai au posibilitatea să se bucure de spectaculoasele încleștări oferite de Liga Națională de baschet a României.

Într-o declarație acordată site-ului Total Baschet, Chris Terrell regretă situația prin care trece trupa de la malul Dunării. Totuși, tehnicianul american a precizat că-și dorește să antreneze și la anul în țara noastră, mărturisind că le va duce dorul tuturor giurgiuvenilor. 

"Dacă veștile despre situația financiară a echipei noastre sunt adevărate, atunci cu siguranță mulți își pot îndrepta un ochi spre jucătorii de aici. Mă refer nu doar la baschetbaliști, ci și la antrenori și staff-ul tehnic, care și-au adus contribuția la maxim. Știu că sunt unele grupări ce doresc să efectueze anumite schimbări la vară, sunt conștient de asta. Știu ce trebuie să faci pentru a avea succes în Liga Națională și mi-ar plăcea să-mi pun experiența în favoarea unui club cu obiective serioase. Eu sunt de părere că am dovedit de ce suntem în stare în actuala stagiune. Cu siguranță îmi va fi dor de oamenii din Giurgiu și mă voi ruga în așa măsură încât baschetul de cea mai înaltă calitate să revină în orașul lor. "

*Foto: Andrei Sfetcu

6 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    LOL
    Asta-i anunt de bestjobs, nu declaratie de antrenor. "Destept, cu experienta, nu m-ar supara sa ma ia ceva club di Romania, am auzit ca unii cauta". Probabil ca Timisoara, Clujul, Rovinariul, (si de ce nu :D Ploiestiul :D) cauta deja pe Google numarul lui Terell. :)

    cu 11 ani în urmă (24.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    poate ciuc...
    poate te oferteaza ciucanii pe care i-ai ajutat direct in 2 randuri...

    cu 11 ani în urmă (24.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @bob
    acum nu te mai intreb, sunt sigur ca ai tras

    cu 11 ani în urmă (24.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Incredibil
    O non valuare ca si antrenor ,mereu scuzandu-se ca a avut ghinion dar la o echipa care i-a satisfacut orice pretentie desi el tot ce juca era un streetball in sala!!!Sa multumeasca celor de Giurgiu caci cred ca nu va mai antrena vreodata in Romania,adica asa sper ,avem antrenori romani care chiar au mult mai multa calitate decat aces om ,sigurul lui atu fiind ca este de pe este ocean.In rest nimic ,linia de clasament spune tot in perioada in care a condus echipa!Si incredibil tupeul prin care se auto propune ,sa speram ca nu va mai fii vreun conducator de club impresionat cu ghilimelele de rigoare de acest asa zis antrenor!

    cu 11 ani în urmă (24.04.2013) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    @p.baschet
    da-mi si mie exemplu de antrenori romani buni.. cand de fapt ii numeri pe degetele de la o mana...nu afirm ca terrel e antrenor bun, dar foarte multi antrenori straini apar la noi in campionat pentru ca nu ai de unde alege dintre antrenorii romani....

    cu 11 ani în urmă (25.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    varanu
    Eu iti spun doi mai buni ca el imediat ,Costescu ,Ilie ,Sapera ,Achim care a luat Oradea cam in aceeasi situatie ca si Giurgiu ,dar el a evoluat an de an nu s-a batut an de an la retrogradare,Toader ,care atunci cand a avut un buget normal era acolo sa intre in play off,si uite ca sunt si nici nu se autopropun pe la echipe prin intermediul totalbaschet.Deci e cam simplu ,sunt antrenori care au demonstrat ,dl Terrel a avut si buget si conditii de playoff dar a adus numai jucatorii sa-mi fie iertat ,mediocrii,cu un jucator bun nu intri in playoff,cam asta am vrut sa spun eu !

    cu 11 ani în urmă (25.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!