Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell: "Mi s-a părut că suntem echipa mai bună"

Paul Olar

Paul Olar
14.04.2013

CSȘ Giurgiu a ratat șansa de a închide seria de Play-Out cu BC Timba în doar trei jocuri, dunărenii fiind înfrânți pe Bega cu scorul de 80-75.

Chris Terrell, antrenorul giurgiuvenilor, a declarat următoarele, conform site-ului www.druckeria.ro:

„Am căzut într-o pantă mult prea adâncă în acel prim sfert pentru a mai putea ieși. Mi s-a părut că suntem în mod cert echipa mai bună, s-a văzut asta în următoarele sferturi. Pur și simplu, primul sfert a fost atât de catastrofal, încât n-am reușit să echilibrăm situația, chiar dacă apoi am egalat și chiar am condus. Am ratat foarte multe aruncări deschise, de obicei aruncăm mult mai bine ca astăzi. Ne-am dorit să câștigăm acest meci, dar nu va fi o problemă dacă vom tranșa disputa mâine.”

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!