Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell: "Noii veniți sunt rapizi, puternici și atletici"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.08.2012

CSȘ Giurgiu s-a reunit de curând în vederea abordării noului sezon competițional, al doilea consecutiv în Divizia A masculin pentru gruparea din sudul țării. Chris Terrell, antrenorul principal al formației a vorbit despre noile achiziții, programul de pregătire și speranțele legate de sezonul competițional 2012/13.

Antrenorul nord-american și-a scurtat vacanță, sosind în România mai devreme decât a fost prevăzută reunirea și de asemenea și-a adus familia alături de el. Astfel, Terrell spune că va putea să se concentreze doar asupra activității sale în cadrul clubului CSȘ Giurgiu, fără ca atenția să-i fie distrasă de lipsa fiului și soției sale.

Iată ce a spus Terrell:

Video: Valahia TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!