Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell : “Nu este uşor sǎ câştigi cu CSM Bucureşti”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
02.11.2012

                      

Sâmbǎtǎ (03 noiembrie), CSŞ Giurgiu primeşte vizita echipei CSM Bucureşti, pentru a disputa partida din cadrul etapei a 6-a. Antrenorul formaţiei giurgiuvene a prefaţat pentru cititorii totalbaschet partida ce va urma sǎ se desfǎşoare în Sala Sporturilor din Giurgiu.

“Meciul cu CSM Bucureşti îl vǎd ca fiind unul bun, mǎ aştept ca echipa sǎ depunǎ tot efortul aici, la Giurgiu. Ambele echipe au experienţa jocului din Cupa României. Mereu simţim cǎ putem câştiga orice meci, mai ales acasǎ, dar ei nu o sǎ se lase aşa uşor, trebuie sǎ ne luptǎm . Ne încântǎ avantajul terenului propriu şi a galeriei. Ne aşteptǎm ca publicul sǎ fie unul foarte gǎlǎgios şi sǎ fie alǎturi de noi din nou. Suntem conştienţi cǎ nu este uşor sǎ câştigi cu CSM Bucureşti, am avut oportunitatea de a juca la ei sezonul precedent. Trebuie sǎ ne ocupǎm cu seriozitate de meci, iar fanii şi emoţiile lor vor pǎrţi cheie ale acestui avantaj, al terenului propriu.”

Partida este programatǎ cu începere de la ora 18.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!