Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christian Sengfelder, despre CSM Oradea: „Au o echipă foarte experimentată”

Christian Sengfelder, despre CSM Oradea: „Au o echipă foarte experimentată”

CSM CSU Oradea își face debutul în această seară, 14 decembrie, în faza Top 16 din FIBA Europe Cup cu un duel pe terenul lui Brose Bamberg în grupa L.

Nemții au pierdut pentru prima dată după mai bine de o lună în ultimul lor joc oficial, 90-98 în Bundesliga contra lui Syntainics MBC, duel despre care a amintit câteva cuvinte și Christian Sengfelder pentru site-ul lui Brose înainte să prefațeze disputa cu Oradea.

„Suntem conștienți că nu am jucat bine contra lui Syntainics MBC. Puteam să stăm mai bine în clasament și asta ne lasă un gust amar. Am revăzut jocul și mergem înainte. Avem încă cinci meciuri până la finalul acestui an și ne dorim să le câștigăm pe toate. Împotriva Oradiei e important să respectăm ideile care ne caracterizează – angajamentul, lupta și pasiunea – atât în atac, cât mai ales în apărare. Au o echipă foarte experimentată și individual stau bine. Noi trebuie să-i contracarăm fizic de la început și să nu-i lăsăm să-și facă jocul deloc.”

O să fie prima întâlnire directă între aceste două cluburi, anterior CSM Oradea întâlnindu-se cu Wurzburg în 2018 tot în FIBA Europe Cup, acela fiind singurul adversar din Germania pe care orădenii l-au avut până în prezent pe plan european.

Duelul dintre Brose Bamberg și CSM Oradea are loc în această seară, 14 decembrie, de la ora 21.00 și va putea fi urmărit pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!