Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee a avut un double-double în eșecul cu BC Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.01.2013

Christopher Lee a realizat primul său double-double în Cupa României, respectiv pe cel de-al 4-lea de la venirea la CSU Sibiu. În pofida efortului pivotului american, ardelenii au pierdut, scor 73-76, în manșa a doua din sferturile de finală ale competiției, pe mâna lui BC Timișoara.

În 39 minute de joc, Lee a avut 8/13 la aruncările din acțiune, respectiv 9/12 la linia de pedeapsă pentru un total de 24 puncte. El a adăugat 13 recuperări (trei ofensive), 2 pase decisive, 2 intercepții, un capac și trei posesii pierdute pentru un coeficient de 33 la eficiență.

De notat că Lee, alături de Devon Austin, au contribuit cu 50 de puncte la zestrea echipei sibiene în această partidă. Altfel spus, cei doi americani au avut 68% din punctele echipei pregătite de Miodrag Perisic în acest meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!