Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee: ,,Craiova este o echipă puternică”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
12.12.2014

Jucătorul celor de la CSU Atlassib Sibiu, Christopher Lee, crede că SCM U Craiova este un adversar incomod și speră ca echipă antrenată de Miodrag Perisic să treacă peste problemele de lot cu care se confruntă de ceva vreme și să facă un meci mare.

,,Cred că acest meci va fi unul foarte dificil, Craiova este o echipă puternică, iar noi trecem printr-o perioadă cu destule probleme de lot. Chiar și așa, mă aștept să facem un meci bun, pentru că ne-am pregătit și suntem gata de luptă”, a declarat Christopher Lee.

CSU Atlassib Sibiu - SCM U Craiova va avea loc, astăzi, ȋncepând cu ora 19:45, ȋn Sala ,,Transilvania Sibiu”, și va fi transmisă ȋn direct pe Digi Sport.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!