Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee este liderul campionatului la recuperare

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.01.2013

Christopher Lee este singurul jucător din Liga Națională de baschet masculin cu o medie de peste 10 recuperări pe meci. Pivotul lui CSU Sibiu are zece partide disputate în actuala ediție de campionat, fiind legitimat la această echipă la jumătatea turului.

Sportivul de 2.06 metri are 103 recuperări la activ, adică o medie pe meci de 10.3 mingi câștigate la panou. De notat că Lee are cinci dobule-double-uri, adică câte unul la două meciuri jucate. De asemenea, americanul se numără printre cei mai eficienți jucători ai campionatului, cu o medie de 19.7, fiind devansat de trei jucători.

Între sportivii care au jucat în Liga Națională de la începutul sezonului actual prima poziție îi revine cehului David Steffel, autor a 152 recuperări, adică are o medie de 8.4 recuperări pe meci. El este urmat de Jordan Glynn, autor a 8.2 recuperări.

Cel mai bun jucător român la recuperare în actuala ediție de campionat este Ionuț Drăgușin. Pivotul Craiovei are 8.0 recuperări în medie pe meci și se situează pe locul al 4-lea în campionat la acest capitol.

Foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!