Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee: "Sunt foarte fericit"

Iulian Floca

Iulian Floca
09.01.2013

Christopher Lee a făcut o declarație pentru Totalbaschet.ro la finalul meciului câștigat de CSU Atlassib Sibiu în fața lui CS Energia Rovinari, scor 73-68. Pe lângă victoria bine meritată Chris are încă un motiv de bucurie, sărbătorindu-și astăzi și ziua de naștere.

"Sunt foarte fericit că am câștigat și văd că jucăm din ce în ce mai bine, în special pe final.

Dacă până acum aveam probleme pe finalul meciurilor, adică începeam destul de bine dar nu terminam tocmai cum trebuia, prin a câștiga, de această dată am început mai rău și ne-am revenit pe final. Am rămas uniți și concentrați și am reușit și niște coșuri frumoase. Sunt foarte foarte fericit.

Sunt mulțumit că am început returul cu o victorie și de acum încolo va trebui să ne unim forțele, după care vom vedea ce se întâmplă"

Christopher Lee avut 15 puncte și 14 recuperări în meciul cu Energia, bifând mai bine de 35 de minute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!