Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cinci cazuri de covid-19 la BCM U Piteşti

Cinci cazuri de covid-19 la BCM U Piteşti

Nici BCM U Piteşti nu a scăpat de pandemia de coronavirus. Argeşenii au informat faptul că în urma testării care a avut loc înaintea startului Cupei României, competiţie amânată din cauza cazurilor de covid, au cinci cazuri de coronavirus.

„Coronavirusul nu ocolește echipa noastră. În urma testării efectuate joi dimineață, CINCI membri ai lotului au fost depistați pozitivi. Clubul nostru a informat DSP Argeș cu privire la această situație neplăcută și va urma directivele impuse de instituție.  Menționăm că starea celor cinci este una bună.

Sportivii și membrii staff-ului tehnic, care au fost testați negativ, au intrat la rândul lor în izolare și vor repeta testul în perioada următoare. Pentru moment, activitatea echipei este suspendată.

BCM U FCA Pitești a efectuat testul COVID-19 pentru a treia oară. Vulturii au fost testați și înaintea meciurilor amicale de săptămâna trecută, rezultatele de atunci fiind negative.

Cu toții ne doream să revenim oficial pe teren, să ne bucurăm suporterii, chiar și de la depărtare, cu baschetul de altădată, dar pentru noi, sănătatea tuturor celor implicați în proiectul BCM U a fost, este și va fi prioritară. Transmitem multă sănătate celor afectați de acest virus”, se arată în comunicatul lui BCM U Piteşti.

 

😷 Coronavirusul nu ocolește echipa noastră. În urma testării efectuate joi dimineață, CINCI membri ai lotului au...

Posted by BCM U FC Argeș Pitești on Friday, October 16, 2020

Trupa lui Tudor Costescu jucase săptămâna trecută două partide amicale în compania celor de la CSM CSU Oradea şi un alt meci contra celor de la SCM Timişoara.

În Cupa României piteştenii ar fi trebuit să joace împotriva celor de la U-BT Cluj, Dinamo Ştiinţa Bucureşti şi CSM Galaţi, în grupa de la Bucureşti.

*foto: facebook BCM U Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!