Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: “Am făcut cea mai bună alegere pentru mine să merg la Mediaș”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.08.2014

Ciprian Mihai, noua achiziție a lui Gaz Metan Mediaș a fost intervievat pe scurt de site-ul nostru. Extrema a vorbit despre mutarea pe Târnava Mare și despre ceea ce l-a determinat să treacă la echipa condusă de Ovidiu Teleabă. În sezonul trecut, Ciprian Mihai a evoluat pentru Concordia Chiajna. Jucătorul în vârstă de 24 de ani speră ca echipa să aibă un sezon mai bun decât sezonul trecut:

De ce ai ales Mediașul?

De ce nu? Mereu a fost o echipă competitivă și cred că o să fie în continuare la fel. Am avut mai multe oferte și cred că am făcut cea mai bună alegere pentru mine să vin aici.

Ce părere ai despre Gaz Metan?

Întotdeauna mi-a plăcut să joc acolo, o sală frumoasă și fanii pe măsură.De fiecare dată când veneam ca adversari, eram aplaudați la final și asta mă bucura mereu să văd.

Ce așteptări ai de la sezonul ce va urma?

Sper din tot sufletul să ajut cât mai mult. Eu voi da totul pentru viitoarea mea echipă și îmi doresc să ajungem pe un loc mai sus în clasament decât sezonul trecut.

În sezonul trecut la Concordia Chiajna a bifat 26 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin. Mediile sale statistice au fost de 8.4 puncte, 3.1 recuperări și 0.6 pase decisive cu o eficiență de 8.3 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!