Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CJ Wilson este MVP-ul etapei cu numărul 21 din Liga Națională

CJ Wilson este MVP-ul etapei cu numărul 21 din Liga Națională

Etapa a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat luni seara, 6 martie, doar două echipe fiind capabile să câștige în deplasare în această rundă. În șapte întâlniri diferența finală a fost de sub 10 puncte.

Mai mulți jucători au avut cifre excelente în această rundă, site-ul nostru alegând un baschetbalist care evoluează în Top 10 pentru titlul de MVP al etapei. CJ Wilson a ajutat-o pe FC Argeș să întoarcă spectaculos în disputa cu Dinamo București și să obțină victoria în primul meci al echipei în Pitești Arena.

Fundașul a totalizat 27 de puncte, 9 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție în 30 de minute pe parchet, în acest interval având o posesie pierdută. Wilson a încheiat cu 35 index al eficienței și +29 la +/-, în ambele cazuri fiind lider în meciul contra lui Dinamo.

Jucătorul lui FC Argeș a stat cu 6/7 la două puncte, 4/6 din spatele arcului de cerc și 3/3 la linia de fault, în toate cele trei cazuri fiind la recorduri personale de când a ajuns în LNBM. Wilson și-a depășit și media de puncte din România cu această ocazie, precum și pe cea a paselor decisive. Prestația l-a făcut să devină jucătorul Piteștiului cu cele mai multe puncte marcate într-o partidă din această stagiune de LNBM.

Wilson a fost cel mai eficient, în privința reușitelor, în sfertul patru, atunci când a marcat 11 puncte, nouă dintre acestea fiind prin aruncări de la distanță.

FC Argeș a ajuns la 4-7 bilanț în grupa 1-10 după acest meci, fiind la egalitate cu CSU Sibiu și CSO Voluntari.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!