Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CLASAMENT. Lupta se ascute cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.03.2012

Cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat în Divizia A masculin, echilibrul este mai mult decât evident în clasamentul la zi. Nu mai puțin de șapte echipe sunt despărțite de un număr de două puncte. Avem parte de două egalități: una între două echipe și alta de patru. În schimb avem un lider solitar înaintea mult așteptatei confruntări Timișoara - Ploiești. Iată cum se prezintă situația la primele opt poziții în acest moment:

În momentul de față locul al 2-lea este acontat de către CSU Ploiești deoarece are două victorii în meciurile directe cu Gaz Metan Mediaș. În schimb, se impune un calcul amănunțit pentru a departaja echipele situate pe pozișiile 4-7. Iată ce avem:

 

În fine, Energia Rovinari a urcat pe locul al 8-lea, având un punct mai mult decât principalele urmăritoare și rivale în lupta pentru calificarea în playoff.

Pentru prima dată în returul actualei ediții de campionat nicio echipă nu are restanțe de disputat, astfel încât clasamentul este actualizat și conform cu numărul de etape disputate la fiecare poziție în parte.

TotalBaschet v-a prezentat mai multe variante posibile de clasament în cursul zilelor trecute. Acele variante implică victorii împotriva echipelor situate de la locul 8 în joc. După victoria categorică a Mediașului, respectiv cea dramatică a echipei orădene această situație rămâne valabilă. Găsiți AICI variantele prezentate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!