Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Din păcate, cred că diferenţa de scor este un pic prea mare faţă de ceea ce am arătat astăzi pe teren”

Claudiu Alionescu: „Din păcate, cred că diferenţa de scor este un pic prea mare faţă de ceea ce am arătat astăzi pe teren”

CSM Târgu Jiu a terminat turneul 4 al LNBM cu două înfrângeri. 

În ciuda acestui fapt și a înfrângerii suferite cu scorul de 98 la 77, antrenorul gorjenilor, Claudiu Alionescu, s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi în partida cu CSU Sibiu mai ales în contextul în care echipa sa a fost lipsită de câțiva jucători. 

Iată ce a spus acesta pentru site-ul oficial al clubului: 

Meciul de astăzi a avut două părți total opuse. În prima repriză când am avut energie și am ținut pasul cu o echipă ca şi Sibiul, echipă la care calitatea fizica este definitorie. După pauză am căzut și acolo s-a făcut diferența, la intensitea ambelor faze. Din păcate, cred că diferenţa de scor este un pic prea mare faţă de ceea ce am arătat astăzi pe teren. Am fost cel puțin o repriză egali cu Sibiul și pe acest lucru trebuie să clădim. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus astăzi, în special, și pe parcursul întregului turneu. La o echipă ca a noastră este foarte greu să îți lipească unul sau mai mulţi jucători din rotație, asta se simte, iar nouă ne-au lipsit trei.

Cu 1-6 la general, CSM Târgu Jiu se află pe locul 13 în clasamentul la zi al LNBM înaintea turneului cu numărul 5. 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!