Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Întâlnim o formație care anul acesta este considerată revelația campionatului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.12.2014

Energia Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș dau astăzi piept în Sala Sporturilor din orașul lui Brâncuși, într-un meci care contează pentru ultima etapă a turului din Liga Națională de Baschet Masculin. Startul confruntării se va da la ora 19:00. 

Claudiu Alionescu, secundul lui Antonis Constantinides, a vorbit despre întâlnirea cu formația din Mediaș, spunând că echipa are nevoie după o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat și în EuroChallenge. 

„După rezultatele și evoluția mai puțin reușită din ultimele meciuri avem acum ocazia să reintrăm pe drumul dorit. Ne dorim de asemenea să le oferim fanilor o mică bucurie pentru că au fost extraordinari pe parcursul acestui an. Întâlnim o formație care anul acesta este considerată revelația campionatului și asta pe bună dreptate după baschetul pe care îl joacă. Mediașul are o echipă care joacă un baschet rapid, dar în același timp calitativ. Are în componență jucători care cunosc foarte bine campionatul românesc, Djurkovic, Navikas sau Popa, dar și câțiva jucători tineri și dornici de afirmare, Siladji, Pustahavar, Nikolic. Plecăm cu aceeași linie de clasament, astfel că vom avea un meci foarte dificil. Însă noi jucam acasă și aici eu cred că practicăm un baschet bun și pentru asta va trebui sa câștigam acest meci”, a declarat Alionescu pentru site-ul oficial al clubului oltean.

Înaintea întâlnirii din această seară, Târgu Jiu și Mediaș au câte un bilanț de 5 meciuri câștigate și 6 pierdute cu 16 puncte la activ. Aceeași linie de clasament o mai au și formațiile U-BT Cluj, BC Mureș și BC Timișoara.  

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!