Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Jucăm cu un trofeu pe masă şi ne dorim foarte mult să-l câștigăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2014

Sala Dinamo din Bucureşti va găzdui astăzi meciul din Supercupa României dintre CS Energia Târgu Jiu şi CSU Asesoft Ploieşti. Startul confruntării se va da la ora 19:00, meciul fiind şi transmis de postul de televiziune DigiSport 2. 

Claudiu Alionescu (dreapta), secundul grupării din Târgu Jiu, a vorbit pentru site-ul sportingorj.ro despre acest duel cu campioana României, Asesoft Ploieşti. 

„E un trofeu de palmares. Dacă am fi o echipă gen Asesoft, care în fiecare an e abonată la câștigarea trofeelor, cupă sau campionat, poate nu am acorda atenție atât de mare Supercupei, așa cum nici Asesoft nu o făcea în anii precedenți. Din câte se pare, în acest an și ei își doresc foarte mult trofeul. Jucăm cu un trofeu pe masă, nu avem în fiecare an șansa de a juca cu trofeul pe masă și ne dorim foarte mult să-l câștigăm. Mai mult decât dorință și motivarea jucătorilor, sperăm să și putem să-l obținem. Asesoft este campioana României, o echipă cu jucători ce au evoluat la Real Madrid și Olympiacos, baschetbaliști care au jucat în NBA și la Galatasaray” a declarat asistentul lui Antonis Constantinides.

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!