Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Nu ne convine că am pierdut toate meciurile cu Dinamo din acest sezon”

Paul Olar

Paul Olar
08.01.2016

După victoria din FIBA Europe Cup, Energia Târgu Jiu se va lupta cu Dinamo București în Cupa României. Partida are loc sâmbătă, iar Claudiu Alionescu se așteaptă la o încleștare de foc. 

„Nu ne gândim neapărat la o revanșă în fața celor de la Dinamo, dar, trebuie spus că nu ne convine situația că am pierdut toate partidele disputate împotriva lor în acest an. Ne dorim în primul victoria pentru a putea continua drumul spre Final 4-ul Cupei României. Dinamo este o echipă bună, dar noi, la rândul nostru, dorim accederea mai departe și nu în ultimul rând cred că avem o datorie față de fanii noștri după meciul de infract din campionat”, a spus secundul gorjenilor, conform csenergia.eu.

Duelul va demareaza la ora 17:15.

*Foto: csenergia.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!