Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Ritmul nostru de joc a crescut și sperăm să ne putem menține la același nivel”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2015

Energia Târgu Jiu are parte de o adversară incomodă la finalul turului din Liga Naţională de Baschet Masculin, BCM U Piteşti, echipă pe care o va întâlni în deplasare, duminică, începând cu ora 18:00. Claudiu Alionescu, antrenor secund al Energiei, a vorbit despre acest joc cu Piteşti şi despre oboseala acumulată de elevii săi după deplasarea din Kazakhstan. 

Oboseala acumulată sper să nu își spună cuvântul la acest meci. Pe de altă parte am avut doar o zi și jumătate să pregătim această confruntare. Va fi un meci greu, pe care însă sper să-l tranșăm în favoarea noastră. Venim după o serie de rezultate bune. Ritmul nostru de joc a crescut și sperăm să ne putem menține la același nivel. Respectăm echipa din Pitești, dar nu putem spune că ne temem de cineva, chiar dacă Piteștiul este o echipă bună a campionatului, în special pe teren propriu. Dispun de jucători cu experiență și de un public fierbinte. Joacă un baschet de calitate, iar punctul lor foarte îl reprezintă jocul sub panou. Noi mergem la Pitești să câștigăm și vom da totul pentru acest lucru”, a subliniat Alionescu, citat de site-ul oficial al echipei din Târgu Jiu. 

Cele două echipe vor încheia astfel turul de campionat cu un duel direct, fiind vecine de clasament, Energia pe 9, în timp ce Piteşti pe 10. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!