Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Sibiul are o echipă mult schimbată față de turul de campionat”

Claudiu Alionescu: „Sibiul are o echipă mult schimbată față de turul de campionat”

CSM Târgu Jiu joacă pe teren propriu cu BC CSU Sibiu duminică, 6 martie, în runda a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gorjenii speră să întrerupă seria eșecurilor.

Înaintea partidei cu Sibiul, Claudiu Alionescu a vorbit pentru csmtargujiu.ro despre ce meci urmează pentru echipa sa și a punctat detaliile la care formația de pe malul Cibinului este periculoasă:

„Revenim acasă după o lună de zile și vom juca împotriva unui adversar ce luptă în vederea intrării în play-off. Sibiul are o echipă mult schimbată față de turul de campionat, cu un antrenor nou și o adiție de trei jucători străini, ultimul dintre ei venit chiar în această săptămână. Ne așteaptă cu siguranță un meci greu, dar și noi vom fi pregătiți. Sibiul este foarte bună pe jocul de tranziție, cu niște aruncători foarte buni, astfel că trebuie să acordăm o atenție acestor două aspecte. În ceea ce ne privește pe noi, trebuie să reducem semnificativ numărul de mingi pierdute ușor. Sper să avem de partea noastră suporterii, pentru că avem niște suporteri minunați, care mereu sunt alături de noi și ne dau un impuls atunci când avem nevoie, iar noi sper să-i răsplătim cu o evoluție și un sacrificiu fizic pe măsură, iar la final să le mulțumim cu o victorie.”

Întâlnirea o să fie transmisă pe YouTube FRB TV începând cu ora 18.00.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!