Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Suntem ca un bolnav conectat la aparate, care refuză să fie deconectat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2016

Claudiu Alionescu, antrenorul secund al Energiei Târgu Jiu, a oferit o declarație pentru Total Baschet la finalul partidei pierdute pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul spune că elevii săi au făcut un meci foarte bun pe Târnava Mare, iar rotația scurtă a făcut diferența până la final, când Energia s-a văzut învinsă cu scorul de 81-76:

„Am fost aproape de o victorie dar din păcate noi suntem în situația în care suntem. După cum bine știți, este al treilea meci în care am evoluat în 6 jucători. Am spus-o după fiecare meci, suntem ca un bolnav conectat la aparate, care refuză să fie deconectat. O să sperăm până în ultima secundă, o să ne jucăm șansa la capăt. Nici astăzi nu am ce să le reproșez băieților noștri, au luptat admirabil, au dat mai mult de 100% , dar din păcate rotația și-a spus cuvântul pentru încă un meci. Felicit și echipa din Mediaș pentru victorie și pentru jocul prestat.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!