Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Combinăm meciurile din Liga Națională cu cele din NBA, prezente în oferta Superbet

Combinăm meciurile din Liga Națională cu cele din NBA, prezente în oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Ziua de duminică, 4 decembrie, ne aduce o oferta bogată la Superbet pentru meciurile din Liga Națională de Baschet Masculin și NBA. Noi am pregătit patru recomdări, câte două din fiecare competiție.

CSO Voluntari  vs CSM Galați– ora 18:00

Vicecampioana nu-și mai permite pași greșiți pentru că a ajuns deja la patru înfrângeri în competiția internă. Chiar dacă nu au câștigat de mai bine de o lună de zile, ilfovenii trebuie să înceapă să câștige, pentru a nu-și compromite și sezonul intern. Noi mizăm pe această nevoie de victorie a lui CSO Voluntari și mergem pe un handicap de -3.5 puncte, pentru o cotă de 1.42 la Superbet.

SCM U Craiova vs CSM Târgu Jiu– ora 19:00

Și aici, gazdele au mare nevoie de victorie, doar că au în față un adversar mult mai accesibil. CSM Târgu Jiu nu a câștigat niciun meci în sezonul 2022/2023, indiferent de competiție. Gorjenii au contat în doar două partide, cel de la Miercurea Ciuc și cel de la Ploiești. Aceste aspecte ne fac să considerăm că vom vedea o victorie clară a lui SCM U Craiova și am mers pe un handicap de -6.5, la o cotă de 1.33 la Superbet.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers – ora 01:00 - streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

Încet, încet, Lakers par să învețe cum să câștige, iar în ultimul meci au reușit o victorie importantă pe terenul lui Milwaukee Bucks. Wizards nu traversează o formă prea bună și are o singură victorie în ultimele cinci jocuri disputate. Noi îi vedem învingători pe californieni, inclusiv în prelungiri, pentru o cotă de 2.15 la Superbet.

Sacramento Kings vs Chicago Bulls – ora 01:00 - streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

Pronosticul din acest meci se bazează pe statistică și pe forma de moment. Kings au 7 victorii și 4 victorii pe teren propriu, în timp ce Bulls au reușit să câștige doar 4 meciuri pe teren străin și a cedat în alte 8. Gazdele au o medie de peste 124 de puncte marcate pe meci, ceea ce-i foarte greu învins acasă. Noi mizăm pe victoria lui Sacramento Kings, insclusiv în prelungiri, pentru o cotă de 1.75 la Superbet.

Recomandările redacției Baschet.ro pentru astăzi, jucate combinat, ne aduc o cotă totală de 7.10, dar puteți opta și pentru pariuri single.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

foto: CSO Voluntari (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!