Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"Commando" Jovanovic. Bosniacul a jucat nerefăcut cu Kormend!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.11.2012

Fundaşul de fier al Timişoarei e sub tratament de mai bine de o săptămână

Despre Zlatko Jovanovic se poate spune orice, dar nu că este neloial echipei! Conducătorul de joc al celor de la BC Timişoara a oferit marţi seara încă o demonstraţie de caracter şi ataşament faţă de jocul de baschet şi nu în ultimul rând, faţă de echipă. Deşi se confruntă de mai bine de o săptămână cu probleme imunitare care îi dau dureri puternice la stomac şi dese stări de vomă, bosniacul a fost pe parchet în meciul cu Kormend şi nu s-a făcut de râs!

Fundaşul Leilor din Banat nu s-a mai antrenat de la jocul cu BCM U Piteşti şi a intrat aseară timp de 21 de minute. A reuşit să marcheze 13 puncte şi a oferit 5 pase decisive colegilor săi, în condiţiile în care a jucat nerefăcut. De altfel, urmările evoluţie sale se văd şi în fotografia de mai sus. Jovanovic a intrat din nou pe mâna medicilor. Bosniacul s-a mai confruntat cu astfel de probleme şi în sezonul trecut, dar atunci a scăpat mai repede de dureri.

Colegul său şi cel mai bun prieten din echipă, Dragoş Andrei a postat fotografia cu Jovanovic pe patul de spital, pe pagina sa de Facebook.

În condiţiile în care BCT joacă vineri cu Dinamo, cel mai probabil Predrag Badnjarevic va alege să îl menajeze pe Jovanovic pentru jocul din EuroChallenge de săptămâna viitoare.

foto: Dragoş Andrei (BC Timişoara)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Sanatate maxima
    Esti un om bun si un sportiv de calitate,Dumnezeu te ajuta sa treci peste aceste incercari.va fi bine ,Sanatate maxima iti doresc.

    cu 11 ani în urmă (07.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!