Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Comunicat Energia Rovinari: "Louis Darby are reale probleme medicale"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.03.2012

La o zi după publicarea listei jucătorilor care au fost selecţionaţi pentru All Star Game 2012, Energia Rovinari a trimis către FRB o înştiinţare în care se menţiona faptul că Darby are unele probleme medicale şi nu va face deplasarea la Timişoara. La căteva zile distanţă sportivul de origine americană evolua în partida pe care gorjenii au susţinut-o la Giurgiu.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni dimineaţă la Timişoara, Carmen Tocală a afirmat că "probabil la anul Energia nu va mai avea niciun jucător la All Star Game". În cursul zilei de azi, pe adresa de contact a site-ului nostru a sosit un comunicat din partea Energiei Rovinari în care se fac mai multe lămuriri referitor la situaţia actuală.

Referitor la neparticiparea sportivului Darby Louis Jr. la evenimentul ,, All Star Game 2012 ” , ce se va desfasura in data de 20.03.2012 la Timisoara, vrem sa lamurim speculatiile pe care le fac o anumita parte a celor care scriu despre acest sport:

1)  Louis Darby are reale probleme medicale iar confirmarea  din partea medicului echipei o puteti primi daca o solicitati.

2)  Noi nu am spus ca Louis Darby este accidentat, ci ca este sub tratament , care trebuie facut zilnic datorita faptului ca acuza dureri la o mai veche fractura la mana dreapta si o entorsa suferita la un meci anterior, iar deplasarea la Timisoara ar fi fost inca o intrerupere a procedurilor la care este supus in fiecare zi.

3)  Echipa fiind angrenata in lupta pentru ocuparea locului opt in clasament , avand si  doua meciuri in plus de disputat fata de celelalte combatante intr-un timp foarte  scurt (5 jocuri in 14 zile) din diverse motive pe care  a trebuit sa le aceptam, nu am dorit nici noi si nici sportivul o eventuala agravare a problemelor medicale si implicit indisponibilitatea sa la viitoarele meciuri ce vor avea o importanta majora pentru Energia Rovinari.

4) Daca ar fi fost rea vointa din partea clubului nu ar fi participat la evenimentul de  la Timisoara nici ceilalti doi sportivi (Porter Troupe si Adrian Gutoaia).

Speram ca prin aceasta adresa am clarificat pentru toti iubitorii baschetului si admiratorii lui Darby Louis Jr. , motivul absentei sale de la All Star Game 2012, unde dealtfel orice sportiv al oricarui club din Romania ar fi onorat sa participe .

1 comentariu la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    Pt. Ccarmen
    Vezi tu , Ccarmen , cum te mananca limba si vorbesti cu fair-play , degeaba , de Energia ....
    Macar , ne-am lamurit ce ai in gand cu Energia !
    PA, ca CA cio A so !

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!