Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Concluziile lui Milan Mitrovic după prima fază a Ligii Naționale

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.01.2023

Concluziile lui Milan Mitrovic după prima fază a Ligii Naționale

FC Argeș și-a asigurat calificarea în Top 10 în Liga Națională de Baschet Masculin printr-un succes pe teren propriu cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. În etapa cu numărul 18 de campionat, trupa din Trivale a câștigat cu scorul de 89-61.

Piteștenii au terminat cu un bilanț de 9-7 în Conferința A și vor începe cu 2-6 faza a doua a campionatului. Milan Mitrovic a rezumat parcursul echipei sale în aceste 18 meciuri.

“Pot spune că sunt bucuros, în mare măsură, de ceea ce am realizat până acum. Acesta a fost al doilea obiectiv pe care l-am avut, după calificarea în Final 8-ul Cupei, și anume prezența în TOP 10. Cu siguranță că puteam intra cu o linie de clasament mult mai bună în această fază secundă, dar au fost unele lucruri importante care nu au funcționat așa cum ne doream în unele meciuri. Altfel puteam privi clasamentul, la început, cu două victorii în plus.

Nu vreau să uităm că am format o echipă nouă la Pitești și nu e simplu ca totul să meargă în direcții favorabile încă de la început. Au fost momente, așa cum spuneam, care nu au mers cum ne-am planificat, dar, per total, băieții au luptat și asta e tot ce contează. Drumul nu a ajuns nici măcar la jumătate, suntem încrezători că putem ajunge în playoff și trebuie să înțelegem că a doua fază de campionat înseamnă luptă, sacrificiu și putere. Iar eu cred că acest grup le are pe toate.

Sper ca CJ (n.r. Wilson) și Joe (n.r. Lawson) să se integreze cât mai rapid în sistemele noastre, sunt doi jucători inteligenți, dornici de performanță și îmi doresc ca rezultatele cu ei pe parchet să fie unele bune.

Vreau să le mulțumesc, în același timp, lui Trey Freeman și Dragan Zekovic pentru tot ce au făcut pentru club, colegi și oraș.

Nu pot încheie fără a le mulțumi fanilor pentru că sunt alături de noi chiar și la partidele în care întâlnim echipe cu bilanț mai slab. Meciul cu Miercurea Ciuc a demonstrat că Piteștiul iubește acest sport. Urmează jocuri dificile și ne bazăm pe aportul lor, care este unul semnificativ.”, a spus tehnicianul pentru conturile oficiale de socializare ale echipei pe care o pregătește.

FC Argeș va debuta în Top 10 cu un duel direct cu CSM Oradea, ce va avea loc pe teren propriu la sfârșitul acestei săptămâni.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!