Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Concordia Chiajna câștigă derbyul cu Steaua

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.11.2012

Cu 39 puncte și 5 recuperări, Vasile Ștefan a fost cel mai bun jucător al gazdelor. Românul a marcat 8/11 de la 2 puncte și toate cele 6 aruncări de la mare distanță încercate.

Concordia a înscris, de altfel, 7/10 de la mare distanță, spre deosebire de Steaua care a abuzat cu aruncări de la dincolo de semicerc, 23, dar nu a marcat decât 6 dintre ele.

”Militarii” au înscris în schimb 65.3% din interiorul semicercului, Milos Petkovic reușind 8 coșuri din 11 încercări. Sârbul nu a mai fost la fel de precis la libere, unde a irosit 8 dintre cele 12 aruncări de care a beneficiat. El a terminat meciul cu 22 puncte. Celălat jucător al Stelei care și-a trecut în cont mai mutl de 10 puncte a fost Vladimir Biasutti Vulpe, cu 12.

Efortul lui Vasile Ștefan a fost susținut de Nemanja Petrovic, cu 15 puncte, și de Horia Codin, cu 13 puncte și 5 recuperări. Aleksandar Vuletic, aflat la doar al doilea său meci oficial în L1M, a recuperat 11 mingi și a fost la un singur punct de double double. De la Steaua, Ferencz Biro a fost cel mai bun recuperator, cu 5 reușite, iar întreaga echipă a adunat 20 de recuperări, cu 9 mai puține decât adversarul.

Concordia rămâne neînvinsă în L1M și se plasează pe locul 1 al Seriei II. Steaua suferă prima înfrângere și încheie turul fazei preliminare pe poziția secundă.

Marcatori:
Concordia: Ștefan 39 (6x3), Petrovic 15 (1x3), Codin 13, Vuletic 9, Ilie 4, Văcărescu 2, Bâscoveanu 1.
Steaua: Petkovic 22, Biasutti Vulpe 12 (3x3), Paliciuc 9 (1x3), Svilar 7 (1x3), Biro 6, Tudosă 5 (1x3), Bărăgău 2

2 comentarii la aceasta stire:
  • Alin din Chiajna :

    Hai Concordia
    Lasati-ne sa ne pregatim de Euroliga

    cu 11 ani în urmă (25.11.2012) Raspunde
  • Chiajna :

    Superior!!!
    Superior Vlada Lucic și echipei sale!!!!!

    cu 11 ani în urmă (03.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!