Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CONCURS. Câştigă ultimul abonament acordat de Total Baschet şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

TotalBaschet.ro şi clubul "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca pun la bătaie, timp de patru săptămâni, un abonament săptămânal la meciurile din Liga Naţională de Baschet şi Cupa României pe care formaţia clujeană le va disputa pe teren propriu în sezonul 2012-2013.

Regulamentul concursului este unul simplu, iar participanţii trebuie să aibe domiciliul în judeţul Cluj sau să fie studenţi la o facultate din Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la întrebarea săptămânii printr-un comentariu la acest articol.

A mai rămas un abonament de acordat, iar întrebarea din această săptămână este următoarea:

Care este numele antrenorului principal de la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca?

Toţi cei care vor răspunde corect la întrebare vor participa la tragerea la sorţi care se va face cu ajutorul programului oferit de către site-ul www.random.org, iar primul câştigător va fi anunţat în cursul zilei de luni, 17 septembrie.

Câştigătorul se va prezenta cu actele de identitate (buletin şi/sau carnet de student) la sediul clubului de pe Splaiul Independenţei nr.6, în incinta Sălii Sporturilor "Horia Demian" şi îşi va alege locul în tribună (în partea de sus). Cardul de abonament se va elibera la sfârşitul campaniei de abonamente.

Mai multe informaţii referitoare la achiziţionarea abonamentelor, pentru următorul sezon, puteţi afla aici.

Mult succes!

31 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!