Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Conferința A: Programul celor trei meciuri din etapa a 16-a

Conferința A: Programul celor trei meciuri din etapa a 16-a

La mijlocul acestei săptămâni, Federația Română de Baschet a programat o nouă etapă intermediară, antepenultima din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cu trei runde rămase, situația în cele două grupe este foarte echilibrată, mai multe formații având șanse la accederea în Top 10.

Iată cum arată programul conferinței A:

  • FC Argeș Basketball vs. CSM Târgu Jiu – miercuri, 18 ianuarie, ora 19:00
  • CSM Târgu Mureș vs. CSM Miercurea Ciuc – miercuri, 18 ianuarie, ora 19:00
  • SCM U Craiova vs. CSM Petrolul Ploiești – miercuri, 18 ianuarie, ora 19:00

Așadar, cele trei partide din conferințe A se vor disputa miercuri, de la aceeași oră, și niciuna nu va fi televizată. Din etapa a 16-a s-a mai jucat duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București, care a fost programat în 23 decembrie 2022, motivul fiind că gruparea ardeleană joacă la mijlocul acestei săptămâni în Slovenia, împotriva Cedevitei Olimpija Ljubljana.

În Sala Sporturilor „Horia Demian”, trupa antrenată de Tudor Costescu și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur și s-a impus cu 88 la 83, după un coș decisiv marcat de Vaidas Kariniauskas.

BC CSU Sibiu este gruparea din conferința A care va sta în această etapă. În acest moment, podiumul conferinței este alcătuit din U-BT Cluj-Napoca (13-1), CS Rapid București (11-3) și CSM Petrolul Ploiești (8-6).

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!