Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Confruntarea cu SCM U Craiova pare a fi ultima pentru CS Otopeni

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.12.2011

La începutul acestei luni site-ul Total Baschet publica un articol pe surse, în care era prezentat faptul că partida pe care CS Otopeni o susţine în faţa grupării Gaz Metan Mediaş va fi ultima pentru formaţia antrenată de Eugen Ilie. Nu a fost chiar aşa, deoarece oficialii clubului alături de jucători au decis să încheie turul campionatului pentru ca mai apoi să analizeze situaţia. Cum niciun semn nu este pozitiv în ceea ce priveşte viitorul ilfovenilor, se pare că disputa de miercuri, 21 decembrie, de pe teren propriu cu SCM U Craiova va fi ultima pentru gruparea de lângă aeroport.

Mai citiţi şi:

SURSE. Partida de sâmbătă cu Mediaş va fi ultima pentru Otopeni

Primăria oraşului Otopeni şi-a retras sprijinul financiar iar astfel jucătorii nu au mai putut fi plătiţi. O parte dintre ei şi-au găsit un alt angajament, însă conform contractului semnat nu pot să declare nimic în acest sens pentru a nu-şi pierde dreptul de a spera la faptul că îşi vor recupera banii restanţi.

Mai mult ca sigur din retur structura campionatului va fi afectată, odată cu retragerea Clubului Sportiv Otopeni. Nu este exclusă o reventuală răsturnare de situaţie, însă este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple.

Vom reveni cu mai multe informaţii la finalul partidei de la Otopeni!

Foto: Biro Zoltan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!