Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Consiliul Local Oradea a alocat 400.000 de lei pentru Arena Antonio Alexe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.06.2011

În cursul zilei de marţi Consiliul Local Oradea s-a întrunit pentru a rectifica bugetul Oradiei pe anul 2011, anunţă publicaţia ebihoreanul.ro. În urma reîmpărţirii fondurilor, Administraţia Imobiliară Oradea a primit o suplimentare de fonduri pentru a putea duce la bun sfârşit mai multe lucrări începute.

Printre aceste lucrări se numără şi Arena Antonio Alexe care a beneficiat de suma de 400.000 lei pentru reparaţiile la imobilul sălii sporturilor, reabilitarea faţadei clădirii, reparaţii la instalaţia electrică dar şi pentru amenajarea unor noi vestiare în vederea organizării Campionatului European din august.

"Suplimentarea alocărilor financiare pentru reabilitarea sălii Antonio Alexe se impune datorită faptului că în luna august aceasta va găzdui european de baschet pentru junioare" - a declarat primarul Oradiei.

Foto: Adevărul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!