Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Constantin Amărghioalei:”Ne propunem să facem un meci cât mai bun”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
04.04.2012

Politehnica Iași va disputa mâine ultimul meci din sezonul regulat în fața celor de la Energia Rovinari. Pentru ieșeni meciul va fi încă o provocare asemenea întregului sezon, totul fiind datorat lotului întinerit pe care oficialii echipei au decis să îl construiască. 

TotalBaschet a luat legătura cu unul dintre ”veteranii” echipei, și anume Constantin Amărghioalei venit din partea a doua a seonului la echipa din Iași. Acesta a vorbit în cele ce urmează atât despre disputa de astăzi, cât și despre experiența trăită la echipa moldoveană.

Cum vezi confruntarea în fața celor de la Energia Rovinari? Ce așteptări aveți de la ultimul meci din această stagiune a campionatului?

E ultimul meci de campionat și ne așteptăm să facem o partidă cât mai frumoasă, să jucăm cât mai bine. Cum am mai zis ne propunem să facem un meci cât mai bun.            

Pentru echipa Energiei ai activat două sezoane. Cum va fi reîntâlnirea cu foștii tăi coechipieri?

Abia aștept meciul să-mi văd și eu foștii colegi să mai depănăm amintiri. 

Ce a însemnat acest sezon pentru echipa Iașului? 

Să joci numai cu români mai ales cu juniori e o provocare mare, dar pe de alta parte a promovat câțiva juniori care pe viitor, după parerea mea, vor ajunge mari jucători.

Care va fi viitorul echipeI? Dar al tău?

Nu știu care va fi viitorul echipei, asta în funcție de ce va decide Federația, dar pot spune că dacă rămânem în Divizia A la anul nu va mai fi la fel, cel puțin nu vom juca numai cu romani, iar despre viitorul meu nu știu ce să zic și sincer nu stiu ce va fi.

În opinia ta care crezi că este cea mai de temut armă a Energiei? Dar a voastră?

După mine arma cea mai de temut sunt Louis și Porter, pentru că s-a văzut ca prin aducerea lor înapoi au prins play-off-ul. Noi nu avem o asemenea armă, dar aș putea spune aruncările de la 3 puncte căci la unele meciuri ne-au salvat mult

Privind sezonul acesta… cine crezi că va lua titlul?

Părerea mea e că Timișoara va câștiga. Au jucători buni, antrenor bun și joacă asemenea unei echipe unite.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!