Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Copiii cu nevoi speciale din Timişoara au jucat baschet alături de vedetele de la All Star Game

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.03.2012

Înainte să intre pe parchet şi să încânte publicul la All Star Game, baschetbaliştii din cele două echipe au făcut fericiţi câţiva copii de la două şcoli speciale din Timişoara.

Şi pentru jucători şi pentru copiii care ne-au primit azi cu multă căldură e un eveniment important. Am fost plăcut surprinsă să văd că mulţi copii chiar se pricep la baschet. Jucătorii s-au implicat şi sunt bucuroşi să dea ceva înapoi din ştiinţa lor.  (Carmen Tocală)

E o bucurie şi pentru noi pentru că e foarte important să stăm implicaţi în creşterea lor. Fac parte dintr-o grupă mai puţin norocoasă, dar ne bucurăm să fim alături de ei. După mine, aş vrea să fie cât mai multe astfel de acţiuni.  (Virgil Stănescu)

În altă parte din oraş, jucătorii din echipa sudului i-au vizitat pe elevii de la Liceul Iris şi le-au arătat de ce sunt în stare. Aici, copii cu probleme de vedere au făcut cunoştinţă cu cei mai buni baschetbalişti din ţară.

Pentru noi e foarte important, dar şi mai important e pentru copii. Cu astfel de cadouri şi de vizite sperăm să îi atragem cât mai mult către baschet. (Andrei Căpuşan)

La final, jucătorii au dau autografe, le-au oferit copiilor mingi, postere, dar şi câteva coşuri de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!